Was de rucola.
Hak de olijven grof.
Kruis de tomaten in en dompel ze enkele paar minuten onder in kokend water. Verwijder het schilletje en snijd ze in kleine blokjes.
Schenk 1 eetl. olijfolie in een wok en roerbak snel de rucola sla. Voeg de tomaten en olijven en basilicumblaadjes toe. Verwarm deze een ½ minuut mee, blus af met de balsamico zijn. Roer er een snufje suiker door en de oregano.
Kook de pasta gaar volgens de gebruiksaanwijzing, giet deze af en roer er de overgebleven olijfolie door.
Plaats een vulring op een voorverwarmd bord, Vul deze voor ¾ met de pasta en voor ¼ met het rucola-olijf-tomaat mengsel. Druk dit lichtjes aan.
Trancheer je vlees naar keuze en leg deze op bord
Verwijder de vulring en serveer direct.
Tip: Geen vulring, gebruik dan blikjes waarvan je de boven en onderkant hebt verwijderd.
Je kunt het ook zonder vulring doen maar met vulring blijft de pasta mooier op een hoopje op de bord liggen.
Eendenborstfilet, zie recept elders op deze site
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |